Kæledyr er fantastiske væsener at dele livet og dets oplevelser med. Mange danskere har gode minder med hunde, katte, marsvin eller andre kæledyr som har været med til at gøre livet til noget særligt. Dyr er gode til at vise at de værdsætter og elsker deres mennesker, og derfor er det vigtigt at vi mennesker også tager os tid til at vise kæledyrene vores kærlighed og omsorg. Mange kæledyr er glade så længe de har mad, vand og gode stunder sammen med deres mennesker. Der er dog nogle små ekstra ting du kan gøre for at gøre dit kæledyrs liv ekstra særligt.  

marsvin ude

Legetøj til marsvin og andre små kæledyr

At købe legetøj til sit kæledyr er noget af det bedste man kan gøre for at gøre dyrets liv mere indholdsrigt. Sommerperioden kan være ensom for nogle dyr som skal være alene i sommerferien. Dyr såsom hunde kan være med på nogle slags sommerture, imens marsvin har bedre af at blive derhjemme. Find en side hvor du kan få hjælp og gode råd til købet af marsvinelegetøj, og sikr at dit kæledyr har nogle ting som hjælper det til at være aktivt hver dag i ferien. 

Hundeudstyr som giver dyret komfort og god søvn 

Det er vigtigt for alle at sove, og det gælder også for hunde. Vis din hund omsorg ved at købe en god hundeseng eller hundepude som sikrer en god søvn og et komfortabelt sted at ligge og slappe af. En hundepude er nem at tage med i bilen, hvis du skal have din hund med på rejsen. Hundelegetøj er vigtigt om sommeren hvor vejret er godt, og hunden kan bruge sommerdagene sammen med dig i haven. Køb legetøj som kan simulere jagt, og derved lader hunden udleve sine naturlige jagtinstinkter. Det behøver ikke at være dyrt at købe hundelegetøj, men ved at købe legetøj i god kvalitet, sikrer du at det holder længe. 

Overvej at lave sommerplaner hvor hunden kan være med

Sommerplanerne har af gode grunde været sat på pause det sidste års tid, men endelig er der udsigt til at man snart kan komme på udlandsrejse igen. Hvis du har planlagt at tage til udlandet, kan du stadig lave en lille plan-B til hvis du skulle blive forhindret i at tage ud af landet på rejse. Det er nemt at holde ferie i Danmark, og der er gode muligheder for at tage hunden med. Hunde elsker generelt at være udenfor, og derfor kan du overveje at lave en lille telttur hvor din hund skal være med. Hvis du ender med at tage til udlandet, så sørg for at finde et godt sted hvor din hund kan blive passet. Kender du en god hundepasser eller en kennel som du stoler på, så kontakt dem i god til inden du rejser.