Når hunde leger, så går det somme tider ret hårdt for sig. Det ligger i hundens natur, at et bytte skal flås, bides og tygges i. Uanset om hunden bruger et stykke legetøj selv, eller den leger med noget sammen med en anden hund eller dig, så bliver der brugt kræfter, når der leges.

Det er helt i orden, for det er sådan, hundens adfærd er. Det stiller dog unægtelig nogle ret store krav til legetøjets holdbarhed. Det bør kunne holde til, at hunden leger med det på sin måde.

Det solide hundelegetøj

Der findes nogle forskellige typer at legetøj, som hunde elsker at lege med. Det kan være noget, der bruges til at:

  • Tygge i
  • Træne apportering med
  • Trække i
  • Gribe
  • Sove med
  • Finde godbidder i

Alle disse aktiviteter skal gerne kunne foregå med noget hundelegetøj, der er solidt nok til, at hunden er ret hårdhændet ved det. Desuden skal det gerne kunne bruges virkelig mange gange. Du kan godt stille høje krav til hundelegetøj.

Hundelegetøj fra KONG

Hvis du skal være helt sikker på, at du giver din hund noget legetøj, som er gennemtestet, godkendt og ekstremt solidt, så kan du trygt vælge noget fra producenten KONG. De producerer alle typer af hundelegetøj, og udvalget er enormt.

Du kan finde KONG hundelegetøj til hunde i alle størrelser, og du kan finde hundelegetøj til enhver hundeleg. Alle deres produkter er velegnet til leg, træning og tryghed for hunden. Derfor kan du vælge ethvert stykke legetøj fra deres sortiment og vide, at det bare er i orden.

Giv din hund et stykke legetøj fra KONG, og det vil holde og stimulere på den helt rigtige måde.

En hund skal stimuleres

En hund trives bedst, når den bliver aktiveret og stimuleret hver dag. Det betyder, at den skal ud at bevæge sig, og at den skal udfordres både fysisk og mentalt. I den forbindelse er det ideelt at have noget legetøj, som kan gøre det på den rette måde.

Efter diverse udfordringer er det lige så vigtigt, at hunden får mulighed for at hvile sig. Her kan den passende få sit yndlingssovedyr med op i kurven. Så finder den ro og tryghed. Det er også vigtigt for hundens trivsel.

Find den rette balance imellem træning og hvile, og vær tydelig i dine signaler i forhold til, hvad du forventer af din hund. Dermed giver du din hund de bedste forudsætninger for god trivsel.